Анонси


22.11.2018
Чортківська районна рада оголошує намір передати в оренду приміщення гаражів, за адресою м.Чортків, вул.Незалежності, 53
 Чортківська районна рада оголошує намір передати в оренду приміщення
гаражів, за адресою м.Чортків, вул.Незалежності, 53

Орендодавець: Чортківська районна рада (48500, м.Чортків, вул.Шевченка, 23)
Об’єкти оренди: приміщення гаражів:
1) гараж № 1, загальною площею 45,0 м.кв, що знаходиться за адресою м.Чортків, вул. Незалежності, 53,
2) гараж № 2, загальною площею 45,0 м.кв, що знаходиться за адресою м.Чортків, вул. Незалежності, 53,
3)гараж № 3 загальною площею 45,0 м.кв, що знаходиться за адресою м.Чортків, вул. Незалежності, 53.
Вартість об׳єкта за незалежною оцінкою майна:
1) гараж № 1 - 96000,0 грн ;
2) гараж № 2 - 96000,0 грн ;
3) гараж № 3 - 96000,0 грн ;
Напрям використання майна: використання нерухомого майна за призначенням;
Стартовий розмір місячної орендної плати:
Гараж № 1 – 1200,0 грн без ПДВ;
Гараж № 2 – 1200,0 грн без ПДВ;
Гараж № 3 – 1200,0 грн без ПДВ.
Термін, на який будуть укладатися договори оренди: 2 роки 11 місяців.
Дата, час і місце проведення можливого конкурсу: 10 грудня 2018 року, о 15-й год.,(місце: м.Чортків, вул.Шевченка,23, кабінет заступника голови районної ради).
Кінцевий термін прийняття заявок: 7 грудня 2018 року о 15-й год., місце: м.Чортків, вул.Шевченка,23, кабінет заступника голови районної ради - при наявності 2-х і більше заявок на об»єкти оренди буде проведено конкурс).
Умови можливого конкурсу: переможець відшкодовує вартість незалежної оцінки майна і оголошення в газеті, в подальшому відшкодовує вартість комунальних послуг та інших витрат на утримання майна.
Подача первинних документів до Чортківської районної ради.
У заяві зазначається найменування заявника (назва юридичної особи або прізвище, ім”я та по батькові фізичної особи), місцезнаходження (місце проживання), контактний телефон, платіжні реквізити, інформація про об”єкт оренди, його адреса, площа, а також мета використання, бажаний термін оренди (2 роки 11 місяців).
До заяви додаються:
а) юридичними особами:
проект договору оренди;
копії установчих документів, належним чином завірені;
витяг з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб підприємців;
копія довідки органу статистики про включення орендаря до ЄДРПОУ;

б) фізичними особами:
проект договору оренди;
копія паспорта (сторінки 1,2, 11);
копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номера;
витяг з єдиного лержавного державного реєстру юридичних та фізичних осіб-підприємців.

Оголошення про конкурс публікується в ТОВ «Редакції газети “Голос народу” не пізніше ніж за 15 днів до дати проведення конкурсу і одночасно осіб, що подали заяви про оренду до оголошення конкурсу, повідомляється орендодавцем про оголошення конкурсу і необхідність подання нового пакету документів, який би відповідав умовам конкурсу.

Вторинна подача документів на конкурс
Умови конкурсу є:
розмір орендної плати за перший місяць оренди;
ефективне використання об”єкта оренди за цільовим призначенням ( у разі оренди цілісного майнового комплексу – відповідно до профілю виробничої діяльності підприємства);
дотримання вимог експлуатації об”єкта;
компенсація переможцем конкурсу витрат заявника на здійснення незалежної оцінки об”єкта оренди та витрат, пов”язаних із публікацією повідомлень у місцевій пресі

Основним критерієм визначення переможця є макимальний розмір орендної плати при обов”язковому забезпеченні виконання інших умов конкурсу.

Для участі у конкурсі учасник конкурсу подає на розгляд конкурсної комісії такі матеріали::
заяву про участь у конкурсі (форма додаеться нижче);
а) для учасників, які є юридичними особами:
документи, що посвідчують повноваження представника юридичної особи;
посвідчені нотаріусом копії установчих документів;
копію свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи;
довідку від учасника конкурсу про те, що до нього не порушено справу про банкрутство
б) для учасників, які є фізичними особами:
копію документа, що посвідчує особу учасника конкурсу або належним чином оформлену довіреність, видану представнику фізичної особи;
копію свідоцтва про державну реєстрацію фізичної особи підприємця
в) учасники повідомляють про засоби зв’язку з ними.
Пропозиції учасників конкурсу у відповідності до проекту договору оренди мають відповідати умовам конкурсу, зазначеним в оголошенні про конкурс, та чинному законодавству України.
Пропозиції (крім пропозиції щодо розміру орендної плати) та інші матеріали учасників конкурсу надаються орендодавцю, який відповідно до своїх фукнкцій здійснює реєстрацію вхідної кореспонденції, у конвертах з написом “на конкурс”, запечатаних печаткою учасника конкурсу. Ці конверти передаються голові конкурсної комісії перед черговим засіданням комісії на якому вони розглядаються.
Надані учасниками конкурсу матеріали і пропозиції ( крім пропозиції щодо розміру орендної плати) розглядаються на засіданнях комісії до проведення конкурсу з метою формування списку учасників, допущених до подання конкурсних пропозицій орендної плати. Зазначений список затверджується наказом орендодавця. Орендодавець протягом одного робочого дня після затвердження списку повідомляє учасників конкурсу засобами зв’язку, які вони обрали про їх допущення або недопущення (із зазначенням підстав) до подання конкурсних пропозицій орендної плати. У разі надходження однієї пропозиції, яка відповідає умовам конкурсу, з особою яка її подала укладається договір оренди.
У разі відсутності пропозицій, які б відповідали умовам конкурсу, конкурс вважається таким що не відбувся, про що орендодавцем видається відповідне розпорядження.
У разі надходження двох або більше пропозицій, які відповідають умовам конкурсу, переможець визначається комісією за критерієм найбільшої запропонованої орендної плати за перший базовий місяць оренди
На засіданні комісії уповноважені особи учасників конкурсу подають свої конкурсні пропозиції щодо розміру орендної плати за перший базовий місяць оренди в запечататних непрозорих конвертах.
Збільшення ціни здійснюється учасниками з кроком, який не може бути меншим 1% початкової ціни.
Орендодавець, за взаємної згоди між сторонами, у п’ятиденний термін укладає з переможцем конкурсу договір оренди. На протязі 14 календарних днів з орендарями укладаються договора на відшкодування комунальних послуг та інших витрат з утримання майна.
Довідки: за тел. 2-03-77