Анонси


17.03.2020
Попередній графік прийому громадян головою районної ради та заступником голови районної ради на 2020 рік
 

Про особистий прийом громадян
головою та заступником голови районної ради


У зв’язку з кадровими змінами, проведеними в Чортківській районній раді, відповідно до ст.40 Конституції України, ст.22 Закону України «Про звернення громадян» (зі змінами), Указу Президента України від 07 лютого 2008 року
№ 109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування», з метою підвищення ефективності роботи районної ради зі зверненнями громадян, об’єктивного, всебічного та вчасного їх розгляду:

1. Затвердити графік особистого прийому громадян головою та заступником голови районної ради на 2020 рік (додається).
2. Затвердити графік особистих виїзних прийомів громадян головою та заступником голови районної ради на 2020 рік (додається).
3. Раднику голови районної ради Польовій І.В. розмістити інформацію щодо проведення особистого прийому головою та заступником районної ради, а також щодо особистих виїзних прийомів громадян головою та заступником голови районної ради на 2020 рік у друкованих засобах масової інформації та на офіційному сайті районної ради.
4. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови районної ради від 21 січня 2020 року № 7-од «Про особистий прийом громадян головою та заступником голови районної ради»
4. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.


Голова районної ради В.М.ШЕПЕТА

Градовий В.Г.
Тиміцька С.М.
Сов'як Н.О.
Польова І.В.