Анонси

17.10.2019
ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Горішньовигнанського навчально-виховного комплексу Чортківської районної ради Тернопільської області «загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступеня-дошкільний навчальний за
 ОГОЛОШЕННЯ
про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Горішньовигнанського навчально-виховного комплексу Чортківської районної ради Тернопільської області «загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступеня-дошкільний навчальний заклад»


Відповідно до Закону України «Про загальну середню освіту», на підставі рішення районної ради № 521 від 07 березня 2019 року «Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селища, міста району, управління яким здійснює Чортківська районна рада» (зі змінами), відповідно до клопотання відділу освіти Чортківської райдержадміністрації від 11.09.2019 р. № 01/08-676, рішенням районної ради від 20 вересня 2019 року №562 «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади» з 18 жовтня 2019 року оголошено конкурс на заміщення вакантної посади директора Горішньовигнанського навчально-виховного комплексу Чортківської районної ради Тернопільської області «загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступеня-дошкільний навчальний заклад».
Повне найменування: Горішньовигнанський навчально-виховний комплекс Чортківської районної ради Тернопільської області «загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступеня-дошкільний навчальний заклад».
Місцезнаходження комплексу: вул. Шкільна, 1, с.Горішня Вигнанка, Чортківський район, Тернопільська область.
Найменування посади: директор Горішньовигнанського навчально-виховного комплексу Чортківської районної ради Тернопільської області «загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступеня-дошкільний навчальний заклад».
Умови оплати праці: згідно тарифікації.
Кваліфікаційні вимоги до претендентів на посаду директора НВК:
громадянство України, вища освіта ступеня не нижче магістра та стаж педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності, фізичний і психічний стан не повинен перешкоджати виконанню професійних обов’язків;
знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти, зокрема Законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти, а також Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа» на період до 2029 року, схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 року № 988-р;
володіння професійними компетентностями, що перевіряються шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання;
наявність публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти.
Перелік документів, які необхідно подати для участі у конкурсному відборі та строк їх подання:
- заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
- автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
- копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;
- копію документа про вищу освіту не нижче ступеня магістра;
- копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання;
- довідку про відсутність судимості;
- мотиваційний лист, складений у довільній формі.
Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та/або моральні якості.
Визначені у цьому пункті документи подають особисто (або подає уповноважена згідно з довіреністю особа) до конкурсної комісії у визначений в оголошенні строк.
Строк подання документів для участі у конкурсному відборі – до 18 листопада 2019 року (включно).
Уповноважена особа приймає документи за описом, копію якого надає особі, яка їх подає.
Дата, місце та етапи проведення конкурсного відбору: конкурс проводитиметься 28 листопада о 11.00 год. у малому залі районної ради за адресою: Чортківська районна рада вул.. Шевченка, 23 м. Чортків.
Конкурс передбачає складання письмового тестування, розв’язання ситуаційного завдання, презентації перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти та перевірки знання законодавства (письмове тестування).
Прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону та адреса електронної скриньки особи, що надає додаткову інформацію про проведення конкурсного відбору:
Сов’як Наталія Орестівна, тел. 2-12-78, e-mail: chortkiv_rayrad@ukr.net із позначкою «на конкурс».

Детальна інформація на сайті Чортківської районної ради у Розділі "Комунальна власність" - "Перелік комунальних установ" - "Конкурс на заміщення вакантної посади директора ЗОШ Чортківського району"